ANTIOCHIA

ANTIOCHIA Shoarma, Pizza, Kebab en Lahmacun

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2230 beoordelingen
23 jan 2021 om 21:13 Bak leek wel een oorlogs gebied...patat vlees en salade door elkaar heen waardoor de salade warm klef en niet lekker was... en de patat was SLAP...
22 jan 2021 om 23:01 Super lekker, en echt snel bezorgd. Echt een aanrader.
22 jan 2021 om 21:18 Bezorging op tijd en vriendelijke man. Het eten was goed warm, frietjes waren lekker maar ik vond de doner niet lekker.. maar dat kan ook aan mij liggen natuurlijk
22 jan 2021 om 19:28 eten was heerlijk, zat alleen knoflooksaus apart bij en had mayonaise bestelt. maar voor de rest top.
20 jan 2021 om 20:33 We hadden rond 16:00 uur al voor tijdstip 18:00 uur besteld, eten kwam pas om 18:30 uur. Er misten 2 sauzen die we extra besteld hadden. Geen goede eerste ervaring!
20 jan 2021 om 16:13 Lekkere gevulde pizza , was warm en mooi op tijd . Top!
19 jan 2021 om 1:24 De Kapsalon lamsshoarma heeft heerlijk gesmaakt en de bezorging was heel snel en vriendelijk! Dankjewel Antiochia.
17 jan 2021 om 20:02 Lekkerste doner van bergen op zoom
16 jan 2021 om 19:54 Ondanks dat na 30 minuten al gemeld werd dat de bezorger onderweg was, kwam deze pas na 70 minuten. Gelukkig waren de maaltijden wel warm en goed.
15 jan 2021 om 19:58 Een uur gewacht,gebracht eten was koud en veel te veel peper gebruikt.
15 jan 2021 om 18:54 Pizza was heel taai en koud, we zouden er saus bij krijgen maar we kregen geen saus. Prijzig voor deze kwaliteit.
13 jan 2021 om 22:51 Het was weer TOP. Echt een aanrader